Wisiory
Wisiory
Niedawno postanowiłem poeksperymentować z toczoną biżuterią. W efekcie powstała kolekcja wisiorów w różnych kształtach, wielkościach i wykonanych z przeróżnych gatunków drewna. Oto mała próbka.
- Christoph
- Kontaktowanie:
Re: Wisiory
Witam
Znowu widac reke Mistrza !..........
No w koncu musze odwiedzic moja Rdzine w Bialej Prudnickiej i zapisac sie na kurs tokarski u Pana Ryszarda
Piekne prace podobaja sie bardzo mojej zoneczce
oczywiscie mnie tez bardzo sie podobaja bardzo piekne prace , no i nie czeba zbyt duzo materialu
Dala mnie jest to bardzoduza motywacja bo jagby nie bylo zawsze zbajdzie sie gdzies jakas sucha galaz z jabluszka albo gruszki czeresni czy inny gatunek drzewa, co napewno nic nie kosztuje a mozna bedzie z tego wyczarowac piekne przedmioty, piekna bizuterie
Milo ze w koncu wypelnilo sie to wolne miejsce na forum
Mam nadzieje ze teras co niekturzy Tokarze z Forum beda zmotywowani i tez pokaza swoje prace !!!.....
Znowu widac reke Mistrza !..........
No w koncu musze odwiedzic moja Rdzine w Bialej Prudnickiej i zapisac sie na kurs tokarski u Pana Ryszarda

Piekne prace podobaja sie bardzo mojej zoneczce

Dala mnie jest to bardzoduza motywacja bo jagby nie bylo zawsze zbajdzie sie gdzies jakas sucha galaz z jabluszka albo gruszki czeresni czy inny gatunek drzewa, co napewno nic nie kosztuje a mozna bedzie z tego wyczarowac piekne przedmioty, piekna bizuterie

Milo ze w koncu wypelnilo sie to wolne miejsce na forum

Mam nadzieje ze teras co niekturzy Tokarze z Forum beda zmotywowani i tez pokaza swoje prace !!!.....

Pozdrowienia Christoph
-
- Kontaktowanie:
Re: Wisiory
Piękne. Niektóre wisiorki przypominają prace Hansa Weissfloga. Mam nadzieję że kobiety docenią piękno tego typu biżuterii...
www.pieknodrewna.pl